Over ons

Wie zijn wij

Digitale Publicatie Makers is een communicatieadviesbureau gespecialiseerd in online content strategie. Van idee tot en met het deurmat moment. Met onze expertise helpen wij communicatie(advies)bureaus, communicatieafdelingen en uitgevers van customer media bij het maken van digitale publicaties zoals online magazines, catalogi, brochures en folders.

Ons team

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen, die vanuit vakmanschap, expertise en hands-on mentaliteit werken. Ons doel is om digitale communicatie af te stemmen op de toekomst, op hoe consumenten in de toekomst content lezen.

Wij zien een wereld waarin de lezer zelf bepaalt wat, waar en wanneer hij leest. Samen met jou, de maker van digitale publicaties, zoeken we de beste manier en de beste tools om ook in de toekomst succesvolle digitale publicaties te maken.

Onze kernwaarden

DUURZAAMHEID

Wij zijn betrokken. Betrokken bij mensen en bij het welzijn van onze leefomgeving. Dit zie je terug in onze levensstijl en de keuzes die we elke dag maken, zowel privé als zakelijk.

TRANSPARANTIE

Wij zijn open en eerlijk. We verwachten dit ook van de mensen en bedrijven waarmee wij samenwerken. Wij geloven dat de mooiste producties ontstaan in een omgeving waarin men elkaar vertrouwt.

INNOVATIE

Wij lopen vooraan. We doen niets met informatie, producten en diensten waar we zelf niet achter staan. Hierin kiezen we voor kwaliteit en professionaliteit.

AMBITIE

Wij zijn de beste keuze. Wij vinden dat we nooit uitgeleerd zijn en blijven altijd nieuwsgierig naar wat er nog komen gaat. We werken hard om onze kennis up-to-date te houden en delen dit graag met jou.

Ons verhaal

Wij zien een grote toekomst voor digitaal publiceren. Wij zien ook de interesse in digitaal publiceren iedere dag toenemen. Door de constante innovatie op het gebied van online publiceren ontstaan steeds betere digitale publicaties. Ook worden de productielijnen van onder andere online magazines, catalogi, brochures en folders steeds professioneler. Dit betekent niet dat alles al optimaal is. Er moet nog veel ontdekt en verbeterd worden. Vooral op het gebied van interactie en conversie. En daar kunnen wij je bij helpen met onze expertise. Wij helpen jou om de mogelijkheden te ontdekken, de juiste oplossing te vinden en delen onze kennis en ervaring graag om samen een mooi eindresultaat te realiseren.

Kom vandaag met ons in contact!

Wij kijken ernaar uit om met jou in contact te komen. Wij zijn op zoek naar nieuwe business relaties die wij kunnen helpen om mooie, interactieve en effectieve digitale publicaties te maken.

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk - en geheel vrijblijvend - contact met je op.

Naam*

Email*

Bericht