Wat we doen

Online content strategie 

Welke content hebben we nodig? Waar publiceren wij onze content? Hoe creëren wij de beste conversie met onze content? Dit zijn maar een paar vragen waarop een goed en doordachte strategie nodig is. Niet zo lang geleden publiceerde we alle content die relevant was op een website, en wilden we ook nog iets doen met Twitter, al wisten we niet wat. Die tijden zijn voorbij. Online succes boeken betekent dat je vooraf goed nadenkt wat je wil bereiken, en hoe je mensen gaat verleiden deze content te lezen. Niet door het allemaal te publiceren op een website, maar in de juiste mix te verspreiden.

Online publiceren

Hoe kan ik analytics gebruiken om mijn lezers beter te begrijpen en te activeren?  Wat is de juiste manier om interactie te gebruiken? Welke tools zet je in? Wij zien de interesse in digitaal publiceren iedere dag toenemen en door de constante innovatie op het gebied van online publiceren ontstaan steeds betere digitale publicaties.

Social media campagnes

Om het succes van een online publicatie te vergroten is een goede social media campagne erg belangrijk. Ze zorgen voor traffic en dragen bij aan het conversie. Door het nemen van de juiste stappen en het testen van verschillende paden behaal je een beter resultaat..